Onboarding

Als brug tussen Nederland en India faciliteren wij het proces van onboarding, waarbij een professional uit India bij een Nederlandse organisatie wordt geïntegreerd.

Jouw brug met IT professionals in India

Onze onboardingsservice

Tijdens de onboardingsfase is het van belang om de verwachtingen van de opdrachtgever en de nieuwe Indiase collega helder te hebben. Hierbij moet duidelijk zijn welke taken, verantwoordelijkheden en deadlines deze collega zal krijgen en hoe dit bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie. Ook is het belangrijk om te weten tot wie de professional zich kan richten voor vragen en feedback. Dagelijks contact, bijvoorbeeld door middel van een 1-op-1 of stand-up, is van groot belang voor een sterk samenwerkingsverband.

Als onderdeel van onze service helpen wij met de onboardingsfase. Dit zorgt ervoor dat onze professionals zich ook vertrouwd voelen bij de geplaatste organisatie. Wij helpen met de communicatiestijlen en -omgangsvormen, de hiërarchie en de gangbare manier van feedback geven en ontvangen.

Jouw brug met IT professionals in India

Werken met duidelijke leiderschap

Wanneer je werkt met Indiase IT-professionals, is het belangrijk om duidelijkheid te hebben in de hiërarchie. Weten wie ze kunnen aanspreken voor vragen en feedback, wie beslissingen maakt en aan wie de Indiase IT-professional rapporteert, zorgt voor een efficiënte en soepele samenwerking.

Jouw brug met IT professionals in India

Geef gericht en opbouwend feedback

Geef jouw nieuwe Indiase IT-professional gericht en opbouwend feedback in een 1-1 setting. Binnen de Indiase cultuur is het namelijk ongebruikelijk om feedback te geven in een groepsverband. Door deze en meer culturele aanpakken te hanteren, kunnen wij jouw nieuwe capaciteit helpen groeien en verbeteren.

Mis geen enkele update uit de wereld van IT en personeel

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Jouw brug met IT professionals in India

Een hecht team door privé en werk te integreren

In India is het gebruikelijk om ook een groot deel van het privéleven te delen op het werk. Tonen van interesse in het gezinsleven, verjaardagen en bruiloften zijn belangrijke aspecten van de Indiase cultuur. Het omgaan met Indiase IT-professionals in appgroepen waarin zowel zakelijke als privé zaken gedeeld worden is een goede manier om de verbinding te creëren.

Jouw brug met IT professionals in India

Ontvang waardevolle feedback

Feedback ontvangen van Indiase medewerkers is belangrijk voor jou en jouw inlener. Hou er echter rekening mee dat de Indiase cultuur ertoe leidt dat men liever geen “nee” zegt tegen verzoeken of controlerende vragen. Samen zorgen wij ervoor dat er een setting gecreëerd is waarin jouw nieuwe IT-professional zich comfortabel voelt om eerlijke en waardevolle feedback te geven.

Contact Informatie

Naam

Bedrijfsinformatie

Grote organisatie
Bedrijfsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download: Hoe onboard je internationeel personeel in jouw organisatie?

Ontdek hoe jij een succesvolle samenwerking met IT professionals uit India kunt realiseren met het stappenplan van IT Excellence Center. Leer hoe je een competentieprofiel opstelt, geschikte kandidaten selecteert, en jouw organisatie, collega’s en klant voorbereidt op de samenwerking. Maak nu gebruik van de ervaring en expertise van IT Excellence Center om jouw samenwerking met IT capaciteit uit India naar een hoger niveau te tillen.

Contact

Op zoek naar de brug naar Indiaas IT-talent?

Neem contact op!