Werving & Voorbereiding

IT Excellence Center is een innovatieve dienstverlener die de brug vormt tussen intermediairs van IT-arbeid in Nederland en IT-arbeidscapaciteit in India. Ons doel is om intermediairs te helpen bij het verkrijgen van de juiste capaciteit aan IT-professionals voor hun projecten, door hen te verbinden met gekwalificeerde IT-professionals in India.

Jouw brug met IT professionals in India

Onze werving & voorbereidingsservice

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste IT-kandidaten een uitdaging kan zijn, vooral als je internationaal wil gaan zoeken. Daarom bieden wij een eenvoudig en effectief wervings- en selectieproces, waarbij wij de intermediairs bijstaan bij elke stap. Van het identificeren van de juiste kandidaten tot het afsluiten van contracten, wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt en dat jij als intermediair altijd de juiste IT-personeel beschikbaar hebt.

IT Excellence Center is de oplossing voor intermediairs die op zoek zijn naar de juiste IT-personeelscapaciteit. Wij bieden een eenvoudige, effectieve en betrouwbare service die jou helpt bij het realiseren van jouw projectdoelen.

Jouw brug met IT professionals in India

Opstellen van een competentieprofiel

Het opstellen van een helder en aantrekkelijk competentieprofiel is een belangrijke stap bij het vinden van de juiste IT professional uit India. Hiermee zorg je ervoor dat je precies weet wat je zoekt en kun je gericht op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Wij helpen je bij het opstellen van dit profiel en denken daarbij niet alleen aan de technische skills, maar ook aan de soft skills die belangrijk zijn voor een goede samenwerking, zoals communicatie en aanpassingsvermogen.

Mis geen enkele update uit de wereld van IT en personeel

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Jouw brug met IT professionals in India

Zoek naar kandidaten met een bewezen track record

Wij helpen je bij het vinden van professionals uit India met een bewezen track record. Deze kandidaten hebben aangetoond dat ze het vermogen hebben om snel en effectief aan te sluiten bij verschillende organisaties en teams. Dit maakt hen aantrekkelijk voor de Nederlandse arbeidsmarkt, waar zij een waardevolle aanvulling kunnen zijn op jouw services

Jouw brug met IT professionals in India

Bereid je inlener voor op samenwerking met IT capaciteit uit India

Het werken met remote IT capaciteit uit India vereist een goede voorbereiding en aanpassing van het huidige team. Wij helpen je bij deze voorbereiding door je team te informeren over de werkwijze, taal en cultuurverschillen. Hierdoor zorgen we ervoor dat de samenwerking soepel verloopt en dat jouw team optimaal profiteert van de aanvullende IT capaciteit uit India.

Contact Informatie

Naam

Bedrijfsinformatie

Grote organisatie
Bedrijfsgegevens
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download: Hoe onboard je internationaal personeel in jouw organisatie?

Ontdek hoe jij een succesvolle samenwerking met IT professionals uit India kunt realiseren met het stappenplan van IT Excellence Center. Leer hoe je een competentieprofiel opstelt, geschikte kandidaten selecteert, en jouw organisatie, collega’s en klant voorbereidt op de samenwerking. Maak nu gebruik van de ervaring en expertise van IT Excellence Center om jouw samenwerking met IT capaciteit uit India naar een hoger niveau te tillen.

Contact

Op zoek naar de brug naar Indiaas IT-talent?

Neem contact op!